Referencer

I Vestjysk Bank i Herning har vi haft fornøjelsen af at have besøg af Frank Bondo til et personalearrangement.

Frank gav os et meget spændende foredrag, hvor han fortalte meget ærligt om sin opvækst, sin vej ind i ekstremsportens verden, sin vej ind i kriminalitet og stofmisbrug – og hvordan han har kæmpet sig tilbage til et ”normalt” liv. Det var et meget medrivende foredrag, hvor han havde os ”i sin hule hånd”, og der var mange spørgsmål til Frank bagefter, som han ærligt uddybede og forklarede. Der er tale om et liv, som vi ”heldigvis” ikke kender så meget til – men foredraget åbnede vores øjne for, at ikke alle er lige heldige.

Frank – du få min/vores STØRSTE anbefaling.
Du er helt nede på jorden, i øjenhøjde med tilhørerne og meget spændende at høre på.
Jeg har hørt dit foredrag flere gange, og jeg synes, det er lige spændende hver gang.

Held og lykke fremover
Henriette Poulsen

”Jeg har kendt Frank hele mit liv på godt og ondt”

En ting er sikkert, sjældent møder man en person der er så dedikeret for den sag han brænder for.

Det gjaldt da vi var unge og han var omme på den forkerte side af loven og det gælder i den grad nu, hvor han er resocialiseret og brænder for at ændre livet for mennesker der er på vej ud af det forkerte spor ad forskellige årsager.

Jeg kan ikke forstille mig at de få en bedre person til at guide sig, retur til livet. Frank har været ude i alle kroge, ekstrem sport, kriminel og stofmisbruger at den hårde slagt, men har fightet sig tilbage til livet på den hårde måde ”Respekt”.

Hvis man ønsker at få en Mentor/Rådgivning koblet på sig som menneske, som har brug for en guide, så kan jeg kun anbefale Frank.

Er man bare ude på at få en på opleveren, så book Frank til et foredrag, kan man garanti sikre jer at hårene rejser sig gennem hans vanvittige fortælling.

Og som skole eller uddannelsesinstitution kan man også få koblet et undervisningsforløb på som helt sikkert vil ramme de unge menneskers hverdag.

Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger.

Landtved Consult.

Foredrag med Frank Bondo

Kystskolen havde besøg af Frank Bondo d. 20. september 2022.
Besøget blev forberedt grundigt via gode samtaler og forventningsafstemning. Frank er yderst imødekommende og ligetil.

Frank fortalte eleverne åbent, ærligt og direkte om sit liv i en dysfunktionel familie, en negativ social arv, som første til stofmisbrug, kriminalitet og fængsel.
Det var en personlig fortælling om svigt og forkerte valg, men også en beretning om at komme styrket ud af miljøet og få en ny start på et godt liv.

Frank er en mønsterbryder og et levende bevis på, hvordan man som menneske ikke bør give op, når livet ser sortest ud. Hvordan man kan rejse sig og finde nye veje, selv om alt virker håbløst og umuligt.

Eleverne var meget begejstrede og lyttede aktivt, og Frank var villig til at svare ærligt og udførligt på deres spørgsmål.

Kystskolen kan på det varmeste anbefale Frank Bondos fordrag.

Letina Egholm, lærer Kystskolen afdeling Krogsbølle

Vi har haft Frank på vores skole og fortælle sin i historie og være i dialog med vores elever. Frank er en utrolig god formidler, der formår at balancere alvoren i sin historie, og samtidig skabe refleksioner hos eleverne. Frank skaber kontakt til sit publikum på en måde så man lytter med både ørene og sine følelser. Det er en helt unik oplevelse. Jeg kan kun anbefale Frank som oplægsholder og menneske.

Henrik Fenger Lynggaard
Skoleleder
Vejle Midtby Skole

Jeg har haft den fornøjelse at booke Frank Bondo Mønsterbryderen ind på en opgave som jeg som virksomhedskonsulent og beskæftigelsesrådgiver havde omkring en borger.  Opgaven var at få et mere positiv og forbedret adfærd på borger som havde et anderledes syn på det at være civilborger uden tilknytning til det kriminelle miljø samt en dysfunktionel opvækst. Sideløbende skulle Frank Bondo også få borgeren i en bedre lejlighed hvor der var større trivsel og bedre miljø.

Det var 2 store ting og lidt mere til, vi fik sat Frank Bondo på sagen og hvis dette skulle lykkes, så krævede det et godt indblik i borgeren ressourcer og kompetencer.

Så på mange måder var det helt oplagt og nærmest et perfekt match imellem de 2 verdener og de 2 mennesker skulle mødes og drøfte fortid og nutid samt fremtiden.

Frank Bondo havde været i miljøet og kender sproget og kropsholdninger og attituden. Så borgeren, fik stor respekt overfor Frank Bondo og naturligvis den historie Frank Bondo selv kom med.

Uden at komme for meget ind i historien og selve sagens akter så lykkes missionen.

  1. En meget mere afbalanceret borger, der havde det reflekteret øje på situationen.
  2. En ny lejlighed blev der flyttet til hvor trivsel og miljø var bedre.
  3. En ny indgangsvinkel til arbejdsmarkedet.


Jeg kan kun anbefale Frank Bondo og den måde Frank går til opgaven på med stor respekt og empati for det enkelte individ og den kæmpe tro på at vi mennesker nogle gange skal have en retning og en chance, igen.

Et hvert menneske jeg møder på min vej er unik på en eller anden måde, nogle har set lyset, mens andre skal have det belyst, kunne nemt være Frank Bondo´s mantra.

Venligst
Jan Hichmann
Virksomhedskonsulent

Kontakt 

Frank Bondo

Mail: fb@frank-bondo.dk
Mobil: 40 32 44 66

FCM samfund

Frank Bondo er Erhvervsmentor ved FCM Samfund